Futsal Akademi

FC Fjordbold Futsal Akademi er et trænings- og kamptilbud til (drenge) U12-U19 spillere, der via futsal ønsker at dygtiggøre sig som futsal-/fodboldspiller. Deltagelse kan ske uanset klubtilhørsforhold.

Træningen varetages af uddannede og erfarne futsalinstruktører samt ligaspillere fra FC Fjordbold.

Indhold i træningen er primært teknisk træning, f.eks. aflevering og modtagelse, dribling, vending og finter. Taktisk træning består bl.a. af 1v1 (offensivt/defensivt), overtal/undertal og omstillinger. Der tages højde for evt. niveauforskelle således at alle spillere får maksimalt udbytte af træningen.

Der stræbes efter at tilbyde spillerne et kamptilbud i DBU-regi. De deltagende hold ledes af FC Fjordbold Futsal Akademis trænerstab. Der er som udgangspunkt ingen ekstra udgifter forbundet med deltagelse i kampene.

Hvorfor futsal?
Futsal kan spilles af alle, men gavner især børne- og ungdomsspillere. Futsal træner og skærper både de tekniske og taktiske færdigheder hos spillerne. Bolden er pga. dens størrelse og vægt mere på fødderne end i luften, hvilket giver mange flere boldberøringer, og derigennem forbedres spillernes teknik.

Taktisk bliver spillerne via spillet på små områder dygtige til at percipere og træffe hurtige beslutninger. Samtidig skærpes spillernes koordinationsevne og hurtighed.

De færdigheder, spillerne tilegner sig i futsal, kan overføres til alm. græsfodbold, og derfor er futsal så fantastisk et spil for sig selv, men også som et ideelt udviklingsværktøj for de kommende generationer af fodboldspillere.

Hvor og hvornår?
Hver tirsdag på Ådalens Skole, Kornvænget 4, 3600 Frederikssund.

Kl. 17.00-18.30 : U12 og U13

Start tirsdag den 25. oktober 2022 og slut marts 2023.

Hvad koster det?
Kontingent fastsat til 250 kr. pr. halvsæson, dvs. 500 kr. for hele 2022/23-sæsonen. Tøjpakke vil være muligt at tilkøbe.

Tilmelding
Tilmelding sker her (klik her) eller ved at klikke på knappen herunder.

Spørgsmål?
Kontakt Christian Ravnkilde på tlf. 21 23 25 69 eller fcfjordbold@fcfjordbold.dk.