Futsal Camp

Kom med på 3 dages futsalskole i vinterferien
– og bliv en dygtigere fodboldspiller

Hvorfor futsal?
Futsal kan spilles af alle, men gavner især børne- og ungdomsspillere. Futsal træner og skærper både de tekniske og taktiske færdigheder hos spillerne. Bolden er pga. dens størrelse og vægt mere på fødderne end i luften, hvilket giver mange flere boldberøringer, og derigennem forbedres spillernes teknik. Taktisk bliver spillerne via spillet på små områder dygtige til at percipere og træffe hurtige beslutninger. Samtidig skærpes spillernes koordinationsevne og hurtighed. De færdigheder, spillerne tilegner sig i futsal, kan overføres til alm. græsfodbold, og derfor er futsal så fantastisk et spil for sig selv, men også som et ideelt udviklingsværktøj for de kommende generationer af fodboldspillere.

Dato og sted:
Tirsdag 15/2, onsdag 16/2 og torsdag 17/2 fra kl. 09:00-12:00 og 12:30-15:30 i Møllegårdshallen, Jægerspris.

Futsalskolen er for drenge i flg. årgange:

Deltagelse kan ske uanset klubtilhørsforhold og niveau.

Deltagerpris:
Det koster 200 kr. og inkluderer en flot spillertrøje m/tryk. Betales via MobilePay nr. 603760. Anfør spillerens navn som reference.

Indhold på futsalskolen:

  • Introduktion til futsal
  • Teknisk træning, bl.a. dribling, finte og vending
  • Koordination, balance og hurtighed
  • Taktisk træning, bl.a. 1v1 offensivt/defensivt, overtal/undertal og omstillinger
  • Kampe og masser af konkurrencer

Al træning sker i forhold til alder og niveau – og altid med sved på panden og smil på læben. Trænerne er enten uddannede instruktører og/eller futsalspillere fra den danske Futsal Liga.

Spørgsmål:
Spørgsmål til futsal campen kan rettes til Christian Ravnkilde på
tlf. 2123 2569 eller fcfjordbold@fcfjordbold.dk


Bemærk:

  • Det præcise træningstidspunkt for de enkelte årgange oplyses først, når det endelige antal tilmeldinger kendes. Vi tilstræber at udsende endelig information ca. 1 uge før start.
  • Hvis ikke der opnås tilstrækkeligt antal tilmeldinger, tages der forbehold for aflysning. Indbetalt deltagergebyr refunderes.